Zendo Project este un serviciu de reducere a riscurilor asociate consumului de substanțe psihedelice, care oferă suport reciproc într-un cadru primitor și confortabil persoanelor care se confruntă cu experiențe psihedelice neplăcute, sau „bad trip –uri” la evenimente și festivaluri internaționale. Proiectul s-a născut în anul 2012 la inițiativa Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies (MAPS), una dintre cele mai mari organizații de cercetare psihedelică din lume.

Mulți oameni se consideră nepregătiți pentru întregul spectru de senzații psihedelice, de aceea, pentru a nu apărea situații neprevăzute au nevoie de ajutor și integrare din partea unei comunități unite care să știe cum să procedeze în astfel de momente.

Proiectul Zendo oferă un spațiu sigur si linistit, într-un cort special amenajat pentru ca oamenii să se simtă în siguranță și să poată primi îngrijirea specializată de care au nevoie. De asemenea, acest proiect își propune să consolideze comunitățile festivaliere și nu numai oferind educație, formare și mobilizare publică, orientată spre abordarea dificultăților psihedelice.

 

Să învățăm de la ei! Suntem aici să avem grijă!
We are Awaken.

 

Psychedelic Peer Support: Zendo Project

The Zendo Project provides psychedelic peer support in a comfortable setting for people undergoing difficult psychedelic experiences, often referred to as "bad trips." Donate now and your gift will be doubled: zendoproject.org

Posted by Zendo Project on Monday, 16 July 2018