International Summit on Psychedelic Therapies for Mental Illness - 2021

În luna noiembrie a anului în curs, Mind Medicine Australia va organiza cea mai importantă conferință în domeniul psihedelic din emisfera sudică, “International Summit on Psychedelic Therapies for Mental Illness”.

Evenimentul se va desfășura online, pe parcursul a patru zile, între 17-20 noiembrie, în Melbourne. 

Primele 2 zile (17-18 noiembrie) vor fi dedicate unui workshop introductiv în terapia psihedelică, moderat de Nigel Denning și Dr.Tra-ill Dowie alături de unul din cei mai importanți traineri terapeutici, Dr. Bill Richards de la “Universitatea John Hopkins” din Statele Unite ale Americii. Workshop-ul va fi centrat pe istoria substanțelor psihedelice, pe modalitățile în care acestea pot fi folosite în cercetare și în practica medicală curentă și pe activități practice de înțelegere și aplicare a etapelor terapiei psihedelice (pregătire, sesiunea terapeutică și sesiuni ulterioare de integrare a experienței).

Conferința propriu-zisă (19-20 noiembrie), va reuni clinicieni, oameni de știință, profesioniști în domeniul sănătății publice și mentale, filantropi, investitori și specialiști în domeniul juridic, guvernamental și industrial, precum: 

Prof.David Nutt (psihiatru, pionier al cercetării psihedelice și profesor de neuropsihofarmacologie în cadrul Diviziei de Științe ale Creierului din cadrul “Imperial College of London”)

Dr. Gabor Mate (clinician, specialist în adicții și scriitor)

Dr.Lynn Marie Moski (clinician și președintele “Psychedelic Medicine Association”)

Dr. Ben Sessa (psihiatru, cercetător, scriitor și actual conducător al cercetărilor privind terapia asistată psihedelic cu MDMA și ketamină pentru tratarea adicției la alcool, în cadrul proiectului Awakn din Anglia) 

Dr.Robin Carhart-Harris (psihiatru și coordonatorul Grupului de Cercetare Psihedelică din cadrul “Imperial College of London”)

Hon Andrew Robb Ao (fost ministru pentru comerț, mediu de afaceri și turism în cadrul guvernului australian)

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina oficiala a summit-ului: https://summit.mindmedicineaustralia.org/


ALTE ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE
Waha Festival 2017

Acum 5 ani am făcut cunoștință cu Waha Festival. Și ne-a plăcut atât de  mult încât ne-am întors în fiecare an și revenim și anul acesta pentru Waha Festival 2017. Anul trecut, tot Waha a fost primul festival la care am participat cu proiectul...

Transylvaliens Festival 2017

Anul trecut, când am inițiat proiectul nostru, am ales să scriem câtorva festivaluri, să ne prezentăm, să povestim ce facem și să îi intrebăm de sunt interesați să colaboreze cu noi. Le-am scris și celor de la Transylvaliens. Au răspuns...

Sons of Gaia Festival 2017

2017 a venit cu ceva nou şi frumos, o recunoaştere a importanţei harm reduction la festivaluri și a muncii noastre de anul trecut: am fost invitați de către organizatori să participam la Sons of Gaia Festival. Ne-au văzut la Transylvaliens Festival...

Acest site folosește cookies!