Waha Festival 2017

Acum 5 ani am făcut cunoștință cu Waha Festival. Și ne-a plăcut atât de  mult încât ne-am întors în fiecare an și revenim și anul acesta pentru Waha Festival 2017.

Anul trecut, tot Waha a fost primul festival la care am participat cu proiectul nostru. Si ne-a plăcut atât de mult incât participăm și anul acesta! :)

Ne-am întâlnit cu Alex la jumătatea lui Iunie. Ne-am adunat la un suc, într-o grădină urbană, ne-am cunoscut mai aproape și ne-am povestit planurile. Waha ne primește și ne susține, iar noi participăm cu mare drag și vara aceasta la festival!

Waha este un festival care celebrează viața în toata diversitatea ei! La Waha se trăiește muzica, se simte dansul și se iubește.

Pe dealurile de la Waha se aduna laolaltă 6 scene cu muzică diferită, pentru orice mood: techno, psy, deep house, jazz, ambientală, trupe live, psychill și alte câteva.

Luminish este inima festivalului – un spațiu dedicat atelierelor, tehnicilor și practicilor holistice, de la Yoga la Trance Dance

Copii au și ei festivalul lor la Waha  - Playcare. Este zona dedicată lor, în care o  echipă de formatori specializați, actori, cercetași și părinți de copii Waha le vor asigura acestora distracția.

Toate acestea timp de 5 zile, pe dealurile Transilvaniei, în mijlocul naturii, unde nici semnal la telefon nu e!

 

Între 20-24 Iulie 2917, ne vedem la Waha Festival! :)

 

 

 


ALTE ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE
Transylvaliens Festival 2017

Anul trecut, când am inițiat proiectul nostru, am ales să scriem câtorva festivaluri, să ne prezentăm, să povestim ce facem și să îi intrebăm de sunt interesați să colaboreze cu noi. Le-am scris și celor de la Transylvaliens. Au răspuns...

Sons of Gaia Festival 2017

2017 a venit cu ceva nou şi frumos, o recunoaştere a importanţei harm reduction la festivaluri și a muncii noastre de anul trecut: am fost invitați de către organizatori să participam la Sons of Gaia Festival. Ne-au văzut la Transylvaliens Festival...

Reguli festivaliere de ținut minte

Pentru că suntem în mijlocul verii, iar festivalurile sunt în toi, ne-am gândit să punem laolaltă câteva reguli festivaliere și sfaturi care să-ți facă petrecerea mai  sigură. Mănâncă înainte să ieși la petrecere Mâncarea ajută la...

Acest site folosește cookies!