Testează la Energy Control

Energy Control oferă servicii internaționale de testare a purității subtanței, servicii la care pot apela contra cost cei interesați, indiferent de țara în care locuiesc. Acest lucru face ca serviciul de testare a purității substanței să fie disponibil și pentru persoanele din România.

Serviciul de testare a purității substanței este o strategie de Harm Reduction special creată pentru consumatorul final. Rezultatele obținute sunt valabile doar în situația în care substanța pe care consumatorul alege să o folosească este exact aceeași ca și cea trimisă spre testare. De reținut că niciun rezultat nu reprezinta un “certificat de garantie” pentru nicio substanță și pentru niciun furnizor de substanțe.

Testarea efectuată de Energy Control este una completă, care face atât analiza calitativă, cât și cea cantitativă (când mostra permite). Testarea este efectuată cu aparate GC/MS (gaz cromatografie cuplată cu spectrometrie de masă), LC/MS/MS (lichid cromatografie cuplată cu spectrometrie de masă), în funcție de mostră.

Tehnici de testare folosite de Energy Control

Gaz Cromatografie cuplată cu Spectrometrie de Masă (GC/MS): Această metodă separă și identifică majoritatea compușilor din substanța testată. Este de asemenea folosită pentru dozarea cantitativă a unor substanțe precum cocaina, amfetamina, benzodiazepine, cannabis și altele.

Lichid Cromatografie cuplată cu Spectrometrie de Masă (LC/MS): Folosirea acestei metode permite dozarea substanțelor care se pot degrada la temperaturi foarte mari – precum LSD și Modafinil. Permite și dozarea substanțelor care necesită tehnici de înaltă precizie (cum ar fi fentanylul).

Capcana Ionică cuplată cu Spectrometrie de Masă (IT/MS): Această metodă este folosită pentru calcularea masei moleculare a unui compus și efectuarea unor tehnici de fragmentare ce ajută la detectarea substanțelor ce nu pot fi identificate prin metoda GC/MS. Tehnica IT/MS este folosită pentru a investiga compuși noi și pentru clarificarea rezultatelor neconcludente.

Lichid Cromatografia de Înaltă Performanță (HPLC): laboratorul Emergy Control folosește această tehnica împreună cu un detector cu ultraviolete (HLPC-UV), în principal pentru dozarea LSD.

Spectroscopie în Ultraviolet și Vizibil (UV/Vis): Această metodă este folosită pentru identificarea MDMA și 2C-B.

Tipuri de testare

Calitativă (GC/MS sau HPLC): 60 EUR

Acest tip de analiză oferă informații despre compoziția probei testate. Permite identificarea tuturor substanțelor active din probă, însă concentrația fiecărei substanțe ramâne necunoscută (nu se determină cantitatea, doar identifică substanțele din probă). Acest tip de analiză nu necesită folosirea standardelor de referință (sunt suficiente doar librăriile spectrale), astfel încât prețul poate fi mai mic.

MDMA și 2C-B (GC/MS si UV): 80 EUR

Același tip de determinare ca cel de mai sus, cu determinare cantitativă prin UV. Concentrația de MDMA și 2C-B poate varia semnificativ, dar este foarte important să se cunoască pentru a se stabili doza potrivită. Prin această analiză se determină cantitatea de ingredient activ din probă. Standardele de referință sunt necesare doar ocazional, pentru calibrarea aparatului.

CALITATIVĂ + RAPORT: 90 EUR

Testarea calitativă (GC/MS sau HPLC) căreia i se atribuie un raport eliberat în aceeași zi în care se face determinarea. Acest raport poate fi verificat de o terță parte la solicitarea dvs.

CANTITATIVĂ + RAPORT (GC/MS or HPLC/MS): 120 EUR

Furnizeaza un rezultat cu compoziția probei (identificarea tuturor substanțelor active din amestec și dozare cantitativă pentru cea mai mare parte din ele). Include un raport eliberat în aceeași zi în care se face determinarea. Acest raport poate fi verificat de o terță parte la solicitarea dvs.

ANALIZA PESTICIDE ȘI METALE GRELE:

Doar pentru probele de cannabis.

Plata serviciilor de testare se poate face prin mai multe metode: Bitcoin, PayPal și transfer bancar. Odată ce s-a cerut un serviciu de testare, cei de la Energy Control vor oferi clientului toate detaliile despre procedură (plată, adresa la care se trimite mostra etc).

Cum se trimit mostrele la Energy Control

Cei de la Energy Control recomandă ca mostra să fie trimisă împăturită în hârtie sau într-o pungă de plastic cu fermoar. Pentru a se evita distrugerea mostrei până la destinație, se recomandă ca pastilele și timbrele să fie foarte bine împachetate.

Ce cantitate de substanță trebuie să contina o mostră trimisă spre testare

Pentru un rezultat cât mai sigur, mai jos regăsiți cantitatea minimă pentru fiecare substanță:

  • Pudra/cristal: 50mg (0.05g)

  • Pastile, timbre: o bucată întreagă

  • Lichide: 2 militrii (acestea trebuie trimise într-un recipient care nu permite scurgerea sau evaporarea)

  • Mostrele vegetale (canabis, ciuperci psihedelice etc): 500mg (0.5g)

  • Hașiș și alte extracte din canabis: 200mg (0.2g)

Mai multe informații despre testare și serviciile oferite de Energy Control se regăsesc aici: https://energycontrol-international.org.

Hai să ne cunoaștem!