CONFERINȚA INSIGHT 2023

MIND Foundation organizează conferința INSIGHT 2023, în perioada 31 august – 3 septembrie 2023. Evenimentul aflat la a treia ediție se va desfășura în capitala Germaniei, Berlin, și va fi disponibil și în format online.

Punctele de interes ale conferinței din acest an sunt legate de prezentarea noutăților în domeniul cercetării psihedelice, atât din punct de vedere neuroștiințific, dar și terapeutic. Un alt topic ce va fi dezbătut în cadrul celor 4 zile de conferință este legat de filozofia experienței psihedelice și integrarea acesteia în viața de zi cu zi.

În cadrul evenimentului, specialiști de top din domeniul sănătății mintale se vor reuni pentru a dezbate puntele de interes mai sus prezentate, în jurul motto-ului oficial „Rethinking Psychedelics in Therapy, Research and Society”:

Programul conferinței include prezentări științifice, workshop-uri preconferință, sesiune de postere, grupuri de lucru, dar și multe altele. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Înscrieriile sunt disponibile în link-ul următor și folosind codul voucher open_insight beneficiați de un discount de 15%.

Fii curios! Fii informat! Fii Awaken!