Voluntarii Awaken

În urma vizitei noastre la Energy Control, am apreciat că avem nevoie de mai mult sprijin uman, prin voluntarii Awaken, pentru a crește proiectul nostru. Odată întorși acasă, am gândit un mod de a ne mări echipa cu oameni asemeni nouă, cu o atitudine lipsită de etichete, dechiși către dezvoltarea proprie și cu dorința de a ajuta și suține comunitatea festivalieră. Fiind un proiect făcut de oameni, pentru oameni, în care se investește multă pasiune, am ales voluntariatul.

Am promovat ideea noastră în mediul online și ne-a surprins plăcut numărul mare de persoane care au aplicat, nu doar din București, ci și din orașe precum Cluj sau Brașov. Deși nu i-am putut selecta pe toți în aceast an, ne-a bucurat interesul omamenilor față de acest proiect.

Echipa Awaken s-a format din oameni tineri și pasionați, cu viziuni noi, ce vor și pot să își dedice o parte din timpul lor acestei cauze.

Noi, cei de la Awaken, vom fi prezenți vara aceasta la trei festivaluri din România, unde vom continua un nou concept pentru țara noastră – acela de Harm Reduction la festivaluri.

Ne puteti cunoaște la festivaluri! 🙂