Global Drug Survey 2022

Ne-am obișnuit deja ca la sfârșit de an să aibă loc cel mai mare sondaj privind consumul de substanțe recreative: Global Drug Survey

În acest an, Global Drug Survey a împlinit 10 ani de la prima ediție! 10 ani în care mai mult de 900.000 de persoane au participat la aceste sondaje care au acoperit toate aspectele consumului de substanțe. GDS continua să își repecte principiul de bază: promovarea de conversații oneste despre consumul de substanțe și mentinerea în siguranță a respondenților.

Global Drug Survey 2022 se concentrează pe cum crezi tu că ar trebui să se schimbe legislația cu privire la substanțele interzise, dar și pe cum te-au afectat legile și politicile din jurul acestor substanțe. Mai mult, GDS 2022 își dorește să știe cum ți-a afectat pandemia COVID-19 acessul la substanțe, la viața de noapte și festivaluri. O altă zonă de interes în acest an este dată de consumul de substanțe psihedelice și enteogene în contexte sexuale.


Experiența ta poate ajuta la realizarea GDS 2022

Dacă ai folosit alcool sau alte substanțe în ultimele 12 luni, te rugăm să acorzi 30 de minute din timpul tău și să îți împărtășești experiența completând GDS 2022 aici:

Global Drug Survey 2022

GDS2022 este găzduit pe o platformă de chestionar criptată. Este anonim și confidențial. Nu este nevoie să completezi detalii personale care ar putea duce la identificarea ta. Nu ți se inregistrează adresa de IP.