Interdisciplinary Conference on Psychedelic Research 2022


În luna septembrie a acestui an va avea loc a 6 –a ediție ICPR (Interdisciplinary Conference on Psychedelic Research), o conferință dedicată prezentării noutăților în cercetarea și terapia psihedelică.

Evenimentul este organizat de OPEN Foundation încă din 2010. și se va desfășura în această toamnă în orașul istoric Haarlem din Olanda, în perioada 22-24 septembrie.

Pe parcursul celor două zile de conferință, specialiști din domeniul psihiatriei, psihologiei, neuroștiințelor, antropologiei, botanicii sau filosofiei se vor reuni pentru a discuta noutațile din domeniul psihedelic și pentru a promova informarea și educarea în acest domeniu. Printre personalitățile prezente la eveniment se numără:

Rick Doblin – fondatorul și directorul executiv al MAPS

Lady Amanda Feilding – fondatorul și directorul executiv al Beckley Foundation

David Nutt – Profesor în Neuropsihofarmacologie și coordonatorul Departamentului de Neuropsihofarmacologie din cadrul Imperial College of London

Roland Griffiths – Profesor în Psihiatrie și în Neuroștiințe în cadrul John Hopkins University

Vă invităm să accesați site-ul oficial puntru mai multe informații despre programul conferinței, speakeri prezenți, istoria ICPR și, desigur, despre modalitățile de înscriere. După doi ani de pauză, evenimentul din acest an se desfășoară în format fizic, însă este posibilă și înscrierea virtuală.

Fii curios! Fii informat! Fii Awaken!