Sons of Gaia Festival 2017

2017 a venit cu ceva nou şi frumos, o recunoaştere a importanţei harm reduction la festivaluri și a muncii noastre de anul trecut: am fost invitați de către organizatori să participăm la Sons of Gaia Festival.

Ne-au văzut la Transylvaliens Festival 2016, le-a plăcut ce facem, cred în ce facem, și anul acesta au dorit să facem bine împreună. Și asta o să facem!

Ne place să conectăm cu oamenii, de aceea am vrut să îi cunoaștem pe cei de la Sons of Gaia înainte de festival. Pe 23 Iunie, zi de vară, am ajuns în vizită la locația de anul aceasta. Echipa lor era deja acolo de două zile, cu tabăra instalată. Pregăteau împreună zonele de camping, food, shops și instalau cele două scene. Am stat de vorbă și am ales unde va fi zona Awaken. Despre locație vă asigurăm că este una de poveste! Iar echipa Sons of Gaia este formată numai din oameni calzi, veseli și foarte prietenoși! Ne-am simțit primiți, ne-am simțit de-ai casei din primul moment!

Sons of Gaia a început ca o adunare a oamenilor liberi, acum 4 ani. De atunci festivalul a crescut cu fiecare ediție în parte. Anul acesta, în Poiana Mică Brașov, vor fi 2 scene principale – psy și techno. Ceva mai retras, în mijlocul pădurii, se află zona de chill, cu o a treia scenă. Mai adăugăm vibrații și energii pozitive, deco de poveste, visuals și un strop de libertate pentru fiecare!

Între 7 – 9 Iulie 2017 ne vedem la Sons of Gaia Festival!

Primul nostru festival din această vară! 🙂