Testarea purității substanței la Energy Control

Începutul de an vine cu noutăți de la prietenii și colaboratorii noștri. Energy Control a lansat un nou site internațional, loc în care puteți urmări informări și noutăți despre testarea purității substanței.

În plus, și-au reluat serviciile de testare a purității substanței, servicii la care pot apela contra cost cei interesați, indiferent de țara în care locuiesc. Acest lucru face ca serviciul de testare a purității substanței să fie disponibil și pentru persoanele din România.

Serviciul de testare a purității substanței este o strategie de Harm Reduction special creată pentru consumatorul final. Rezultatele obținute sunt valabile doar în situația în care substanța pe care consumatorul alege să o folosească este exact aceeași ca și cea trimisă spre testare. De reținut că niciun rezultat nu reprezintă un “certificat de garanție” pentru nicio substanță și pentru niciun furnizor de substanțe.

Cum se face testarea la Energy Control

Testarea efectuată de Energy Control este una completă, care face atât analiza calitativă, cât și cea cantitativă (când mostra permite). Testarea este efectuată cu aparate GC/MS (gaz cromatografie cuplată cu spectrometrie de masă), LC/MS/MS (lichid cromatografie cuplată cu spectrometrie de masă), în funcție de mostră.

Rezultatele oferite sunt de două feluri:
  • Rezultat trimis pe email în format text, conținând o interpretare a indicativilor obținuti, explicând ce anume s-a găsit în mostră și în ce cantitate. Prețul testării/mostră: 70 EUR
  • Rezultat trimits pe email în format text, precum este menționat mai sus, alături de un document PDF care conține toate informațiile, graficele și datele oferite de aparatul folosit în testare. Prețul testării/mostră: 120 EUR
La energy Control se pot testa și substanțele naturale

Energy Control testează și mostre de plante: canabis (inclusiv preparate din canabis), San Pedro, Mimosa sp, Ayahuasca, ciuperci psihedelice, Kratom etc. Însa testarea acestor mostre presupune efectuarea unor proceduri care atrag un cost suplimentar, iar pentru mai multe detalii este indicat să se contacteze Energy Control.

Cum se plătește serviciul de testare

Plata serviciilor de testare se poate face prin mai multe metode: Bitcoin, PayPal și transfer bancar. Odată ce s-a cerut un serviciu de testare, cei de la Energy Control vor oferi clientului toate detaliile despre procedură (plată, adresa la care se trimite mostra etc).

Cum se trimit mostrele la Energy Control

Cei de la Energy Control recomandă ca mostra să fie trimisă împăturită în hârtie sau într-o pungă de plastic cu fermoar. Pentru a se evita distrugerea mostrei până la destinație, se recomandă ca pastilele și timbrele să fie foarte bine împachetate.

Ce cantitate trebuie să aibă o mostră

Pentru un rezultat cât mai sigur, mostrele necesită o cantitate minimă, în funcție de substanță:

  • Pudra/cristal: 50mg (0.05g)
  • Pastille, timbre: o bucată întreagă
  • Lichide: 2 militrii (acestea trebuie trimise într-un recipient care nu permite scurgerea sau evaporarea)
  • Mostrele vegetale (canabis, ciuperci psihedelice etc): 500mg (0.5g)
  • Hașiș și alte extracte din canabis: 200mg (0.2g)

Mai multe informații despre testare și serviciile oferite de Energy Control se regăsesc aici:
Energy Control – Drug Testing Service