“Training în Grof Psychedelic Therapy”

Stanislav Grof și Amanda Feidling vor participa în data de 28 februarie 2022 la un webinar cu înscriere gratuită despre formarea în terapie psihedelică „Training in Grof Psychedelic Therapy”

Evenimentul va avea loc la ora 19:30, iar înscrierile se pot face accesând acest link

Stanislav Grof este psihiatru, fondator al Psihologiei Transpersonale și pionier al cercetării psihedelice.

În ultimii ani, în cadrul programului său „Grof Legacy Training„, acesta s-a focusat pe procesul de pregătire a noilor generații de terapeuți. Programul va deveni disponibil și în Europa prin intermediul fundației Beckley Med, începând cu luna martie a acestui an, sub numele de „Training in Grofian Psychedelic Therapy„.

Lady Amanda Feillding este fondatoarea Beckly Foundation și co-fondatoarea Beckley Med, cercetător și unul dintre  pionierii domeniului psihedelic, făcând parte din echipa de profesioniști și consultanți ai programului de formare mai sus amintit.

Pentru mai multe detalii privind webinarul de săptămâna viitoare (28.02.2022), precum și despre programul de formare în terapie psihedelică „Training in Grofian Psychedelic Therapy„, vă rugam să accesati acest link.

Fiți informați! Fiți curioși! Fiți Awaken!

Link articol 
https://bmed.org.es/entrevista-stanislav-grof-bmed/?lang=en&fbclid=IwAR3TRLKfYFUN8pfwtqBfNpb5rOdpicQO2JtlzbfLNyAPJP_YgAbaXvYK27w

Link inscriere
https://bmed.org.es/free-webinar-28-feb-training-in-psychedelic-therapy/?lang=en