Waha Festival 2017

Acum 5 ani am făcut cunoștință cu Waha Festival. Și ne-a plăcut atât de  mult încât ne-am întors în fiecare an și revenim și anul acesta pentru Waha Festival 2017.

Ne-am întâlnit cu Alex la jumătatea lui Iunie. Ne-am adunat la un suc, într-o grădină urbană, ne-am cunoscut mai aproape și ne-am povestit planurile. Waha ne primește și ne susține, iar noi participăm cu mare drag și vara aceasta la festival!

Waha este un festival care celebrează viața în toata diversitatea ei! La Waha se trăiește muzica, se simte dansul și se iubește.

Pe dealurile de la Waha se aduna laolaltă 6 scene cu muzică diferită, pentru orice mood: techno, psy, deep house, jazz, ambientală, trupe live, psychill și alte câteva.

Luminish este inima festivalului – un spațiu dedicat atelierelor, tehnicilor și practicilor holistice, de la Yoga la Trance Dance.

Copiii au și ei festivalul lor la Waha  – Playcare. Este zona dedicată lor, în care o  echipă de formatori specializați, actori, cercetași și părinți de copii Waha le vor asigura acestora distracția.

Toate acestea timp de 5 zile, pe dealurile Transilvaniei, în mijlocul naturii, unde nici semnal la telefon nu e!

Între 20-24 Iulie 2917, ne vedem la Waha Festival! 🙂